Webky

Zásady Ochrany Súkromia

Zásady Ochrany Súkromia

Cams Catholicstudents Org je stránka pre dospelých, ktorá ponúka živé predstavenia na kamere a iné, s tým súvisiace, služby pre dospelých.

Keď používate tieto služby, zdieľate tým s nami určité osobné informácie. Pretože chceme aby ste si naše služby užívali v pokojnom a dôveryhodnom duchu, uisťujeme Vás, že sme plne oddaní ochrane Vašich osobných informácií.

Pretože vaše súkromie je pre nás dôležité, prezentujeme vám naše Zásady ochrany osobných údajov, kde vysvetľujeme, ako používame a zdieľame vaše informácie, takže vždy môžete informovane rozhodnúť o využívaní Vašich údajov.

Prosím pozorne si prečítajte tieto Zásady Ochrany Osobných Údajov. Snažili sme sa ich napísať jednoduchým spôsobom, bez dlhých nudných vied a právnych termínov. Ak máte akékoľvek otázky ohľadom vášho súkromia alebo našich praktík ohľadom súkromia, neváhajte nás kontaktovať. Veľmi radi vám pomôžeme.

Kto Rozhoduje "Ako" a "Prečo" Sú Vaše Osobné Údaje Spracované?

Spoločnosť, ktorá rozhoduje ako a prečo sú vaše údaje spracované, taktiež nazývaná aj "Kontrolór Údajov" je:

Duodecad IT Services Luxembourg S.à r.l., súkromná spoločnosť s ručením obmedzením so sídlom v Luxembursku na adrese 44, Avenue John F. Kennedy, L-1855, Luxembourg, Grand Duchy of Luxembourg, zaregistrovaná v Luxemburskom obchodnom registri pod číslom v171.358.

Ktoré Osobné Údaje Spracúvame?

Zhromažďujeme, používame, zdieľame, prevádzame a uchovávame rôzne druhy Vašich osobných údajov v dôsledku vašich návštev a/alebo používaní našich služieb.

Osobné dáta, ktoré zhromažďujeme zahrňujú nasledovné kategórie údajov:

Osobné údaje, ktoré nám dávate

  • Keď si vytvárate nový používateľský účet na našej stránke

    Keď si vytvárate účet na našej stránke, požadujeme dôležité údaje o Vás:
    • emailová adresa;
    • používateľské meno;
    • heslo.
    Pre zvýšenie viditeľnosti a prezentácie na našej stránke, je vhodné vyplniť "Môj Profil" v nastaveniach účtu. V dôsledku toho nám môžete dať niektoré doplňujúce informácie, ako napríklad:
    • prezývka;
    • Tvoje Pohlavie;
    • tvoj vek;
    • tvoja poloha;
    • sexuálne preferencie;
    • tvoje záujmy a hobby;
    • tvoje osobnostné črty/charakter.
  • Keď skontaktujete náš Zákaznícky Servis

    Zbierame všetky informácie, ktoré sa rozhodnete zdieľať s našim Zákazníckym Servisom, napr:
    • tvoj osobný e-mail;
    • služby, používateľské meno Modelky alebo zákazníka, asociované s Vašou požiadavkou;
    • tvoje komentáre alebo názory na Modelky;
    • tvoje konverzácie s Tímom Podpory.
    Vo všeobecnosti, keď s nami komunikujete iným spôsobom, zhromaždíme ktorékoľvek informácie, ktoré nám poskytnete.
  • Keď si zakúpite kredity

    Keď si nakúpite kredity na našej stránke, v závislosti od platobnej metódy, ktorú si zvolíte, môžeme zhromažďovať vaše identifikačné informácie (meno a priezvisko, krajina, PSČ) a platobné informácie.

Osobné informácie, ktoré obdržíme, keď používate naše služby

Zhromažďujeme určité informácie o Vás, keď používate naše služby alebo prehliadate našu stránku.

Konkrétne to znamená, že keď navštívite našu stránku a využijete naše služby, i keď nemáte vytvorený účet alebo ste prihlásený, určité informácie o vás aj tak zbierame.

  • Informácie o využití

    Zhromažďujeme informácie o vašej aktivite na našej stránke, a o tom, ako interagujete s funkciami našej stránky. V podstate vieme:

    • vašu históriu aktivity na našej stránke a špeciálne funkcie, ktoré ste na nej využívali, napríklad ak ste hlasovali v Oceneniach, zaslali spätnú väzbu po skončení súkromného chatu, ak ste hodnotili Modelku alebo ju pridali k svojim obľúbeným, uskutočnili Video/Hlasový Hovor s Modelkou, prihlásili sa na odber a pod.;
    • čas, ktorí ste strávili v súkromnom chate, kto sú Modely a kategórie Modelov (napr. Aziatky, Latino, čiernovlasé), ktoré ste sledovali;
    Takisto zhromažďujeme informácie o vašej komunikácii s Modelkou, ako napríklad:
    • používateľské meno Modelky;
    • čas a dátum vašej komunikácie;
    • typ komunikácií (napr. správy na nástenke, súkromný chat a pod.).
  • Informácie o obsahu

    Kvôli technickým dôvodom uchovávame na našom systéme obsah, ktorý ste vytvorili a/alebo pridali a/alebo prenášali na/cez našu stránku (napr. obrázky) a informácie o obsahu, ktorý vytvárate a poskytujete.

    Takisto zbierame akékoľvek informácie, ktoré oznámite a/alebo zdieľate s Modelkami na stránke, napríklad správy v súkromnom chate alebo počas živých vystúpení.

    Ak počas súkromného chatu zapnete svoj mikrofón, audio záznam môžeme uchovávať po dobu 6 mesiacov, aby sme sa mohli brániť proti prípadným nárokom a sporom. Takéto dáta sú uchovávané v našich zabezpečených záznamoch s obmedzeným prístupom. Prosím berte na vedomie, že ak zapnete kameru v súkromnom chate, tento záznam neuchovávame. Modelky taktiež nemajú dovolené nahrávať váš osobný kamerový alebo audio záznam počas súkromnej show. Toto je na našej stránke zakázané.

    Ak ste použili funkciu Video/Hlasového Hovoru na našej stránke, nezbierame vaše komunikačné dáta. Vaša komunikácie je súkromná.

    Zhromažďujeme akékoľvek iné komunikačné údaje, napr. telefónne konverzácie, chat záznamy, textové správy, faxy a listy zasielané k nám.

  • Záznamy prihlásení a údaje o zariadení

    Automaticky zhromažďujeme dáta prihlásení a informácie o vašom počítači, telefóne alebo inom zariadení, ktoré používate pre prístup k našim službám alebo prehliadanie našej stránky. Toto zahŕňa:

    • tvoja IP adresa;
    • dátum a čas prihlásenia do účtu;
    • videné stránky;
    • typy funkcií, ktoré používaš;
    • používaný hardvér, softvér a internetový prehliadač;
    • informácie ohľadom vášho operačného systému, napríklad verziu aplikácie;
    • tvoje jazykové nastavenia;
    • tvoje nastavenia kamery;
    • identifikátory asociované s cookies alebo iné technológie, ktoré môžu unikátne identifikovať vaše zariadenie alebo prehliadač.
    Ak používate mobilné zariadenie, takisto môžeme zhromažďovať:
    • dáta identifikujúce vaše mobilné zariadenie;
    • nastavenia a charakteristiky súvisiace so zariadením;
    • detaily polohy;
    • zlyhania aplikácií a iné systémové aktivity.
  • Informácie zozbierané cookies alebo inými technológiami

    Ako mnoho webstránok a aplikácií, aj mi používame cookies a iné technológie (napr. web signály, web úložiská a unikátne reklamné identifikátory) pre zbieranie informácií o vašej aktivite, prehliadači a zariadení.

    Mnoho webových prehliadačov majú predvolene prijímať cookies. Ak preferujete, cookies môžete zmazať alebo odmietnuť prostredníctvom nastavení prehliadača alebo zariadenia. Berte na vedomie, že blokovanie cookies môže mať negatívny dopad na využívanie služieb na našej stránke. Ak sa chcete dozvedieť viac o cookies a o tom ako ich používame, prosím prezrite si naše Cookies Pravidlá.

Osobné údaje obdržané od tretích strán

  • Zhromažďujeme informácie, ktoré používatelia stránky ako napr. Hostia, Členovia alebo Modelky o Vás poskytujú počas chat konverzácií alebo komunikácií s Tímom Podpory.
  • Osobné informácie, ktoré uchovávame môžu taktiež prísť od tretích strán, ako napríklad našich partnerov alebo poskytovateľov služieb. Tieto strany nám asistujú pri udržiavaní presnosti údajov a poskytovaní a vylepšovaní služieb. Taktiež pracujeme s reklamnými agentúrami, ktoré nám pomáhajú propagovať našu stránku. Napríklad môžeme obdržať informáciu o vašej skúsenosti a interakcii od nášho reklamného partnera.
  • My takisto manažujeme reklamnú sieť a propagačné nástroje, čiže môžeme obdržať informácie o vašich skúsenostiach a interakciách s našimi reklamami a propagačnými nástrojmi publikovanými/používanými tretími stranami alebo pridruženými stránkami.

Osobné údaje, ktoré o vás zbierame s verejne dostupných zdrojov

Zbierame o vás verejne dostupné informácie iba v prípade, kedy je to nevyhnutné pre prevenciu podvodu alebo ilegálnych aktivít na našej stránke (napríklad ak sa domnievame, že používate falošnú alebo ukradnutú kreditnú kartu, keď vidíme zneužívanie detí, pedofilné aktivity, atď.).

Tieto údaje obsahujú verejne dostupné informácie, ktoré zdieľate na sociálnych sieťach ako Facebook, vašom blogu a/alebo stránke, a akékoľvek iné verejne dostupné údaje na internete.

Táto informácia je vždy asociovaná alebo kombinovaná s údajmi, ktoré zdieľame cez našu stránku, pre dokončenie vyšetrovania pred nahlásením akéhokoľvek podvodu alebo ilegálnych aktivít orgánom činným v trestnom konaní. Pre akékoľvek iné účely nikdy nepoužívame verejne dostupné údaje.

Špeciálne kategórie údajov

  • Cams Catholicstudents Org je zábavná stránka a kvôli jej náture a účelu môžeme mať o vás nejaké údaje, ktoré môžu reflektovať vaše sexuálne záujmy.

    Ak po vytvorení účtu voľne indikujete určité sexuálne preferencie pre získanie väčšej viditeľnosti na našej stránke, tým pádom nám poskytujete detaily ohľadom vašich sexuálnych záujmov.

    Keď prehliadate našu stránku, napríklad keď navštevujete stránky Modeliek alebo keď sledujete živé predstavenia, spracúvame a uchovávame informácie súvisiace s vašou aktivitou (napr. kategórie sledovaných Modeliek) pre poskytovanie služieb a zlepšovanie používateľského zážitku na stránke. Ak ste súhlasili so zasielaním našich propagačných emailov, taktiež vám zasielame špeciálne ponuky a novinky založené na vašich záujmoch na našej stránke.

    Kvôli explicitným názvom kategórií, rovnako ako aj typov Modeliek vyžadovaných služieb (napr. Aziatky, Biele Slečny, Latino, atď...), je možné, že určité zvolené kategórie nám indikujú vaše sexuálne preferencie.

    Rozumieme, že toto nemusí explicitne reflektovať reálie vášho života mimo stránky. Vaše online preferencie môžu byť len rolou, ktorú ste si zvolili hrať vo virtuálnom prostredí. Avšak kvôli poskytovaniu najvyššej úrovne ochrany dát, tieto dáta kategorizujeme v kategórii citlivých údajov, ktoré sú prísne chránené a vykonávané s najlepšou starostlivosťou.

  • Aké sú vaše možnosti ohľadom zhromažďovania a používania citlivých údajov?

    Keďže sú vaše sexuálne preferencie a údaje súvisiace s vašimi sexuálnymi záujmami hlavnou zložkou súkromia, my udržiavame vysoký štandard IT bezpečnosti. Periodicky kontrolujeme súčasti našich ochranných prostriedkov pre garantovanie dôveryhodného prostredia.

    Vždy vás požiadame o súhlas pre používanie vašich citlivých údajov.

    Prosím berte na vedomie že vždy môžete zmeniť vaše možnosti ohľadom spracovania vyššie spomenutých citlivých údajov, kedykoľvek v nastaveniach súhlasov.

    Avšak berte prosím na vedomie, že poskytnutie alebo odvolanie vášho súhlasu pre zhromažďovanie a používanie týchto údajov môže spôsobiť nemožnosť prihlásiť sa na váš účet a používať naše služby, keďže nebudeme schopní poskytovať vám služby bez spracovania týchto informácií.

    V prípade, že otvorene uvediete vaše sexuálne preferencie v nastaveniach vášho účtu a chcete tieto údaje zmazať, jednoducho ich odstrániť z vášho profilu. Toto nebude mať žiadny dopad na používanie stránky.

Prečo Spracúvame Vaše Osobné Údaje?

Zozbierané informácie používame na nasledovné účely:

Otvorte svoj Členský účet a doprajte si služby

Primárne, používame vaše osobnú údaje keď si vytvoríte účet, pre otvorenie a administrovanie vášho online účtu, aby sme vám umožnili vykonávať niektoré aktivity a používať funkcie našej stránky. Navyše, používame tieto informácie aby ste mali možnosť zakúpiť si kredity a ťažiť z bezplatných aj špeciálnych služieb.

Váš účet je taktiež spôsobom ovládania vašich osobných údajov. Vo vašom účte si môžete spravovať vaše nákupy, využívať špeciálne ponuky a spravovať vaše nastavenia. Ste v plnej kontrole toho, ako si vyplníte profil a takisto si môžete zvoliť informácie, ktoré chcete s nami zdieľať.

Tieto informácie spracúvame na základe nášho legitímneho záujmu o zlepšovanie služieb, o ktoré ste pri vytváraní účtu požiadali.

Ak neposkytnete minimálne údaje o Vás, následkom môže byť nemožnosť vytvoriť účet a využívať naše služby.

Zlepšite a propagujte naše služby

  • Používame vaše osobné údaje pre analytické a štatistické účely. Veľký dôraz kladieme na zlepšovanie našich služieb a vylepšenie vášho zážitku, či už ste Členom alebo Hosťom.

    Pre lepšie pochopenie vašich potrieb a ako môžeme zlepšiť naše služby, používame tieto vaše informácie, ktoré sme o vás zhromaždili, keď navštevujete naše stránky, alebo používane naše služby, pre detekovanie všeobecných trendov ohľadom preferencií/zvykov našich používateľov. Toto nám pomáha generovať štatistické výkazy, napríklad, všeobecné štatistické výkazy o aktivite našich zákazníkov na základe najviac navštevovaných kategórií Modeliek, krajín alebo nákupov.

    Taktiež používame Hotjar pre lepšie pochopenie našich používateľov a ich potrieb a pre lepšiu optimalizáciu služieb a používateľského zážitku. Hotjar je technológia, ktorá pomáha lepšie pochopiť našich používateľov (napr. ako moc trávia čas na daných stránkach, na ktoré odkazy klikajú najviac, čo sa im páči a čo sa im nepáči, atď.) a to nám pomáha vybudovať a udržiavať naše služby. Hotjar používa cookies a iné technológie pre zber údajov o správaní našich používateľov a ich zariadení (konkrétne IP adresu (zaznamenané a uchované len v anonymnej forme), rozlíšenie zariadenia, typ zariadenia (unikátny identifikátor zariadenia), informácie prehliadača, geografická poloha (iba krajina), preferovaný jazyk). Hotjar uchováva tieto informácie v pseudonymizovanom užívateľskom profile. Ani my ani Hotjar nepoužijú tieto informácie pre identifikovanie individuálnych používateľov alebo pre spojenie údajov s nejakými ďalšími údajmi individuálneho používateľa. Pre viac informácií ohľadom ochrany ochrany osobných údajov spoločnosťou Hotjar prosím navštívte tento odkaz.

    Môžete sa odhlásiť od vytvorenia užívateľského profilu, uchovávania dát o vašom používaní našej stránky a Hotjar cookies kliknutím na nasledovný odkaz.

  • Vaše osobné údaje takisto využívame na testovacie účely, riešenie problémov a zlepšenie funkcionality a kvality našich online služieb. Našim hlavným cieľom je optimalizovanie našej stránky a služieb k vašim potrebám, čo znamená ich jednoduchšie a príjemnejšie používanie.
  • S Modelmi zaregistrovanými na našej stránke zdieľame veľmi obmedzené charakteristiky o vás, aby mohli lepšie poskytovať svoje služby vám. Prosím pre viac informácií si prezrite bod "S kým zdieľame vaše údaje?".
  • Používame limitované informácie pre personalizovanie našich služieb. Napríklad, ak navštívite našu stránku, použijeme vašu IP adresu pre určenie vašej krajiny a zobrazíme tak patričný jazyk webstránky, takže ak navštívite našu stránku zo Spojených Štátov, jazyk stránky sa automaticky prepne do Angličtiny.
  • Máme affiliate programy, cez ktoré môžu webmasteri alebo iné tretie strany pomáhať nám propagovať naše stránky, napr. vytvorením reprodukcie niektorej našej známej stránky. Tieto stránky môžu zahrňovať napr. len určité kategórie Modelov.
    S webmastermi či inými tretími stranami zdieľame niektoré obmedzené informácie o vás, aby sme im pomohli lepšie spustiť, udržiavať a optimalizovať ich marketingové kampane a propagačné aktivity. Toto taktiež umožňuje monitorovať ich príjem. Pre viac informácií si prosím prezrite bod "S kým zdieľame vaše údaje?".
  • Nakoniec, prosím berte na vedomie, že akékoľvek informácie, ktoré uverejníte na našej stránke, ako napríklad komentáre na verejných nástenkách modeliek, sa môžu objavovať vo výsledkoch vyhľadávačov spolu s vašim používateľským menom.

Tieto informácie spracovávame na základe nášho legitímneho záujmu o vyvíjanie a vylepšovanie našej stránky a pôžitku používateľov, rovnako ako aj propagovanie našich služieb a našich stránok.

Riadenie vzťahov so zákazníkmi a komunikácia s vami

  • Poskytujeme Zákaznícky Servis 24 hodín denne, 7 dní v týždni. Zdieľanie osobných údajov s našim Tímom Podpory nám umožňuje odpovedať na akékoľvek vaše otázky, ktoré ohľadom našich služieb môžete mať.

    Celá vaša komunikácia s našim Tímom Podpory vrátane všetkých informácií, ktoré poskytujete v priebehu tejto komunikácie, vrátane akýchkoľvek hodnotení alebo názorov na naše služby alebo Modelky, sú uchovávané a kontrolované, aby sme mohli na vaše požiadavky reagovať. Taktiež touto cestou zaisťujeme dodržiavanie našich zmluvných podmienok našimi používateľmi stránky.

    Niektoré zaznamenané komunikácie s vami sú používané na tréningové účely našich zamestnancov Tímu Podpory, takže môžeme zaistiť excelentný zákaznícky servis.

    Nakoniec, berte na vedomie, že obdržanie žiadosti alebo sťažnosti zákazníka, naša Zákaznícka Podpora má prístup ku všetkým informáciám, ktoré ste nám odovzdali a všetko použitie zhromaždených informácií o vás. Chceme, aby naša Zákaznícka Podpora mala všetky potrebné informácie pre vhodné a okamžité odpovedanie vašej žiadosti.

    Prosím berte na vedomie, že Zákaznícka Podpora môže takisto s vami komunikovať prostredníctvom emailov alebo iných spôsobom, ak je to vhodné.

  • Prosím berte na vedomie, že s vami môžeme komunikovať takisto prostredníctvom emailov alebo iných spôsobov, ak je to vhodné, pre informovanie o určitých zmenách ohľadom našej stránky alebo niektorých udalostí, napríklad keď sa úspešne zaregistrujete na našej stránke.
  • Tieto informácie spracúvame na základe nášho legitímneho záujmu o zlepšenie zážitku našich používateľov a doručeniu vhodných služieb zákazníkom.

platba

  • V závislosti na zvolenej platobnej metóde používame vaše identifikačné a platobné údaje na spracovanie transakcií.
  • Využívanie vašich osobných údajov je nevyhnutné pre vykonávanie kontraktu, ktorý s nami máte. Ak si zakúpite kredity, vaše údaje použijeme na vykonanie platby a poskytovanie ďalších služieb.

Zaistenie bezpečného a dôveryhodného prostredia

  • Pretože chceme vytvoriť a zaistiť bezpečné prostredie, kde si môžete pokojne užívať naše služby, používame osobné dáta pre odhalenie a prevenciu podvodov a taktiež aj iných ilegálnych aktivít na našej stránke.
  • Takisto využívame dáta pre odhalenie potencionálnych porušení pravidiel. Pravidlá stránky sú vysvetlené v našich zmluvných podmienkach.
  • Nakoniec, používame vaše osobné údaje pre bezpečnostné účely a posúdenie rizík, ako napríklad vašu autentifikáciu na našej stránke a overenie vašej identity.

Tieto informácie spravujeme na základe nášho legitímneho záujmu o uistenie súladu s pravidlami našej stránky, odhaleniu podvodu a jeho prevencie, rovnako ako aj informácií, systémov, sietí a kyber ochrany.

Zasielanie personalizovaných marketingových emailov

Vďaka tomuto budete vždy informovaný o nových službách/funkciách alebo špeciálnych ponukách.

Ak ste akceptovali prijímanie marketingových emailov, použijeme:

  • informácie, ktoré ste nám odovzdali
  • informácie, ktoré získavame, keď prehliadate našu stránku a používate naše služby.
  • Na základe týchto informácií vám budeme odosielať marketingové emaily podľa vášho vkusu alebo podľa niektorej charakteristiky (napríklad vaša krajina, čas strávený na stránke, zakúpená suma kreditov).

Zasielanie marketingových emailov sa uskutočňuje na základe vášho súhlasu. Avšak, berte na vedomie, že tento súhlas môžete kedykoľvek odvolať vo vašich "Nastaveniach Súhlasov". Odvolanie súhlasu znamená, že môžete prísť o dôležité informácie o našich službách a špeciálnych ponukách.

Ak ste súhlasili s prijímaním marketingových emailov, môžeme pseudonymizovať vašu emailovú adresu a použiť ju na generovanie štatistických výsledkov. Tieto štatistiky sú vo forme agregovaných údajov a nie sú to osobné informácie (napr. počet používateľov podľa krajiny, ktorí prijímajú marketingové komunikácie).

Personalizovaný obsah

Používame softvér, ktorý sa učí o vašom správaní na stránke (napríklad, keď prehliadate stránku, prezeráte živé vysielania, sledujete profily Modeliek alebo ich pridávate do obľúbených) a tým pádom predpovedá určité typy Modeliek, ktoré by vás mohli zaujímať.

A teda webstránka sa adaptuje vašim potrebám a obsah na základe vašich preferencií nájdete oveľa rýchlejšie.

Či už si vytvoríte účet alebo nie, softvér zobrazí, pri ďalšej návšteve alebo prihlásení, webstránku založenú na vašich preferenciách z predchádzajúcich aktivít.

Spoliehame na váš súhlas pre vytvorenie personalizovaného zážitku pre vás.

Váš súhlas môžete kedykoľvek odvolať vo vašich Nastaveniach Súhlasov alebo cez email v prípade, ak ešte nie ste Členom. Odvolanie vášho súhlasu pre obsahovú personalizáciu môže mať negatívny dopad na váš používateľský zážitok.

Dodržiavame akékoľvek zákonné požiadavky a presadzujeme naše zákonné práva

Vaše údaje musíme spracovávať aj na základe zákonnej povinnosti. Napríklad informácie o vašej transakcii musíme zákonne uchovávať kvôli účtovným záznamom.

Taktiež môžeme používať vaše informácie na reagovanie požiadaviek od kompetentných autorít kvôli nášmu legitímnemu záujmu etablovať, vykonávať alebo brániť právne nároky. Taktiež používame vaše dáta, ak je to potrebné, pre vyšetrovanie bánk a spracovania platieb, alebo s vymáhačmi dlhov, v prípade nezaplatených transakcií, náhrad alebo tzv. chargebackov.

Takisto môžeme kombinovať vaše informácie s informáciami zákonne získanými od zdrojov tretích strán a využiť ich pre spomenuté účely.

Ako Chránite A Ako Dlho Uchovávame Vaše Osobné Údaje?

Implementujeme seriózne bezpečnostné opatrenia vrátane technických a organizačných bezpečnostných opatrení pre garantovanie maximálnej ochrany Vašich osobných údajov pred neautorizovaným prístupom, modifikáciou, zverejnením alebo odstránením. Vaše údaje sú chránené našimi sofistikovanými bezpečnostnými systémami.

Aktívne implementujeme systémy prevencie strát údajov proti únikom, krádežiam alebo dátovým prienikom, pre uistenie toho, že naša stránka a celá IT infraštruktúra je aktualizovaná voči najnovším sieťovým bezpečnostným rizikám. Periodicky testujeme naše IT systémy a vykonávame sofistikované penetračné testy. Naša stránka využíva najmodernejšie bezpečnostné technológie pre uistenie maximálne bezpečnosti jej používateľov a bezpečnosť ich údajov.

Vaše osobné údaje uchovávame tak dlho, ako to považujeme za potrebné:

  • Umožňuje vám to používať naše služby a poskytovať naše služby vám vrátane údržby vášho zákazníckeho účtu;
  • Pre dodržiavanie zákonných povinností. Napríklad niektoré vaše informácie si uchovávame pre daňové priznania a povinnosti auditu. Prosím berte na vedomie, že podľa Luxemburskej legislatívy, finančné informácie musia byť uchovávané po dobu desiatich rokov.
  • Pre vykonávanie nášho biznisu a pre naše legitímne obchodné záujmy, ako napríklad etablovanie alebo obrana proti právnym nárokom, prevencie tzv. charbegacku, detekcia a prevencia podvodov, obštrukcie alebo akékoľvek iné ilegálne aktivity na našej stránke, no a v neposlednom rade aj udržiavanie bezpečnosti. Napríklad, ak uzavrieme váš účet pre podvodné a ilegálne aktivity, môžeme uchovávať informácie o vás, aby sme zabránili vytvoreniu nového účtu v budúcnosti. Takéto informácie sú takisto uchovávané kvôli dostupnosti v prípade prebiehajúcich súdnych procesov a/alebo vyšetrovaní. Súčasťou nášho procesu detekcie a prevencie podvodov dávame na čiernu listinu všetky predchádzajúce používateľské mená na určitý čas. To znamená, že takéto používateľské meno nemôže byť použité na novú registráciu.
  • Pre ochranu našej stránky a vašich osobných údajov pred náhodnými alebo zlomyseľnými stratami a škodami. Zostatkové kópie vašich osobných informácií nemusia byť odstránené s našich záložných systémov po určitú dobu (zvyčajne 30 dní).

Niektoré kópie vašich informácií (napr. záznamy prihlásení) môžu zostať v našej databáze, avšak sú oddelené od osobných identifikátorov.

V prípade, že máte otázky ohľadom špecifických lehôt pre uchovávanie osobných údajov, ktoré o vás spracúvame, prosím kontaktujte nás prostredníctvom kontaktných údajov uvedených v bode "Ako nás môžete kontaktovať?".

S Kým Zdieľame Vaše Údaje?

Zlomok Vašich osobných údajov zdieľame s nasledovnými stranami:

S Modelkami

Váš kontrakt s nami zabezpečuje možnosť ťažiť zo zakúpených služieb, súvisiacich so zábavou pre dospelých, od našich Modeliek.

  • Ohľadom vašich profilových informácií, predvolene jediný informačný prvok viditeľný Modelkám je vaše používateľské meno.

    Avšak, máte možnosť zdielať s Modelkami ostatné informácie o vás, ktoré ste pridali do "Môjho Profilu" v nastaveniach účtu, napríklad vaše pohlavie, vek, polohu, záujmy, atď...; takisto môžete pripojiť svoju kameru v súkromnom chate, pre vizuálnu komunikáciu s Modelkou alebo môžete zapnúť svoj mikrofón. Modelka to ale nemá dovolené nahrávať.

    V každom prípade, prosím berte na vedomie, že môžete spravovať viditeľnosť vašich informácií zadaných v "Mojom Profile" zvolením vhodnej voľby v nastaveniach súkromia a tým pádom rozhodnúť o tom, kto uvidí vaše informácie na vašom profile.

    V prípade, že sa rozhodnete zdieľať ďalší obsah s Modelkami, ako napríklad obrázky, prosím berte na vedomie, že ste plne zodpovední za zdieľanie takýchto informácií a taktiež, že my nie sme zodpovedný za akékoľvek odhalenia, ktoré ste voľne vykonali.

  • Čo ešte o vás ukazujeme Modelkám?
    • Keďže Modelky sa objavujú na rôznych stránkach v rovnakom čase (všetky naše alebo pridružené stránky), ukazujeme im, z ktorej stránky ich navštevujete;
    • Ukazujeme im špeciálnu ikonu, pokiaľ odoberáte ich fanklub;
    • Ukazujeme im špeciálnu ikonu, pokiaľ ich máte v obľúbených;
    • Ukážeme im špeciálnu ikonu, ak ste regulárny Člen stránky a už ste nakúpili určitú sumu kreditov, aby vedeli, že si zaslúžite extra pozornosť a kvalitné služby. Prosím berte na vedomie, že túto funkciu môžete deaktivovať kontaktovaním nás na emailovú adresu alebo adresu uvedenú v bode "Ako nás môžete kontaktovať?"..

S ostatnými používateľmi stránky a s verejnosťou

  • Ak konverzujete s Modelkou v bezplatnom chate, ostatní používatelia stránky môžu vidieť vaše používateľské meno a správy, ktoré píšete. Taktiež môžu ostatní členovia vidieť vaše meno a množstvo utratených kreditov pre tento účel, pokiaľ sa stanete Kráľom Miestnosti.
  • Ak ste si pridali informácie o vás do "Môj Profil", môžete si zvoliť odhaliť tieto informácie ostatným užívateľom, iba Modelom, s ktorými máte súkromný chat, alebo s nikým, vo vašich nastaveniach súkromia. Ako bolo uvedené, prosím berte na vedomie, že môžete spravovať viditeľnosť informácií vo vašom profile zvolením vhodnej možnosti v nastaveniach súkromia a tým pádom rozhodnúť o tom, kto uvidí vaše informácie, ktoré si na profil vložíte.
  • Navyše, ak pridáte komentár na nástenku Modelky, ostatní používatelia uvidia váš komentár. Vaše komentáre a aj používateľské meno môžu byť zobrazené vo výsledkoch vyhľadávačov ako napríklad Google. Čiže, ak si toto neželáte, prosím neprispievajte komentáre na nástenku Modelky.

Ak začnete s Modelkou súkromný chat, okrem Modelky, iba malé množstvo personálu našej organizácie môže pristupovať k naozaj obmedzenému množstvu zložiek vašej komunikácie a/alebo obrázkov (ak ste zapli svoju webkameru). Buďte si istý, že ostatní Hostia alebo Členovia Cams Catholicstudents Org nemajú akýkoľvek prístup o vás od momentu, ako ste vkročili do súkromného chatu.

Subjekty našej skupiny spoločností

Vaše osobné informácie zdieľame s našimi nasledovnými spoločnosťami našej skupiny so sídlom v Luxembursku, Maďarsku a USA, keďže nám pomáhajú tieto služby doručovať až k vám:

  • Jasmin IP S.à r.l., 44, Avenue John F. Kennedy, L-1855, Luxembourg, Grand Duchy of Luxembourg;;
  • Docler IP S.à r.l., 44, Avenue John F. Kennedy, L-1855, Luxembourg, Grand Duchy of Luxembourg;
  • Docler SSC Kft, Expo tér 5-7, H-1101, Budapest, Hungary;
  • Docler Media LLC, 8000 Beverly Blvd, Los Angeles, CA 90048, USA;
  • Escalion S.à r.l., 44, Avenue John F. Kennedy, L-1855, Luxembourg, Grand Duchy of Luxembourg.

Webmasteri, zúčastnení v našom affiliate programe.

  • Máme affiliate programy, cez ktoré nám webmasteri a ostatné tretie strany pomáhajú propagovať naše stránky, napríklad vytváraním reprodukcií našich dobre známych stránok. Tieto stránky môžu obsahovať len určité kategórie Modeliek.

    Prosím berte na vedomie, že registráciou na jednej z našich pridružených stránok budete taktiež považovaný za zaregistrovaného na našich pôvodných stránkach, najmä vrátane livejasmin.com a iných. Môžete sa teda prihlasovať na tieto rôzne stránky s rovnakými prihlasovacími údajmi.

    Prosím berte na vedomie, že či sa zaregistrujete priamo na jednej z našich stránok alebo na našej pridruženej stránke, my zostávame kontrolórom vašich osobných údajov. Napríklad ak sa zaregistrujete alebo si zakúpite kredity, osobné údaje, ktoré boli poskytnuté na tento účel idú priamo k nám. Webmasteri nemôžu vidieť vaše osobné údaje a je len technickým prevádzkovateľom a obchodným partnerom, ktorý nám pomáha propagovať naše aktivity. V žiadnom prípade nie ste klientom/zákazníkom webmastera.

    Zdieľame s nimi len niektoré informácie, ktoré však nemôžu viesť k vašej priamej identifikácii. Toto minimálne množstvo informácií nám pomáha spustiť, udržiavať a optimalizovať ich marketingové kampane alebo propagačné aktivity. Toto taktiež umožňuje sledovať ich príjem. Tieto informácie sú zložené s dátumu registrácie, stránky odkiaľ ste prišli, registrované alebo zakúpené kredity, vaša krajina, vaše používateľské meno, aký balíček kreditov bol zakúpený (v prípade, že webmaster mal nárok na províziu) a určité informácie o zariadení (váš operačný systém, typ prehliadača a typ zariadenia (napr. tablet, mobil, počítač)).

    Prosím berte na vedomie, že s nikým nikdy nezdieľame akékoľvek informácie vedúce k vašej priamej identifikácii, ako napríklad pravé meno, vašu adresu, vašu emailovú adresu, platobné detaily alebo vašu IP adresu.

Poskytovatelia služieb

Pozorne si vyberáme dôveryhodné tretie strany, ktorú poskytujú služby našej stránke.

Zaistíme, že sú viazaní zmluvnými obligáciami pre spracovanie informácií, ktoré s nimi zdieľame, v súlade s našimi inštrukciami, týmito Zásadami a všetkými platnými zákonmi o ochrane osobných údajov.

Keďže pravidelne pracujeme na vývoji a zlepšovaní technológií podporujúcich našu stránku, naši poskytovatelia služieb sa môžu neustále meniť. Tieto entity môžu spadať do nasledovných oblastí: (a) obchodná inteligencia a analytika; (b) zákaznícky servis; (c) marketing a predaj; (d) prevencia podvodov.

Platobní poskytovatelia a finančné inštitúcie

Keď si zakúpite kredity, v závislosti od zvolenej platobnej metódy, vaša platba môže byť spracovaná bankami tretích strán alebo platobnými spracovateľmi, čiže určité detaily, vrátane platobných informácií môžu byť s nimi zdieľané, za účelom dokončenia transakcie.

Môžete dostať transakčné emaily od týchto strán, potvrdzujúcich objednávku, vrátane odoslania, možných náhrad, alebo pozvánok na zanechanie spätnej väzby pre tieto strany.

Ak zdieľate vaše informácie priamo s tretími stranami, tieto Zásady Ochrany Osobných Údajov sa nevzťahujú na spracovanie týchto osobných údajov týmito tretími stranami.

AK zvolíte platobnú možnosť "Kreditná/Debetná karta", vaša transakcia bude spracovaná spoločnosťou Escalion S.à r.l., ktorá je súčasťou našej skupiny so sídlom v Luxembursku. Pre viac informácií môžete nájsť ich zásady ochrany osobných údajov sem.

V prípade vyžiadaného nároku na kompenzáciu, či už vami alebo držiteľom karty použitej na uskutočnenie transakcie, v určitých prípadoch musíme zdieľať informácie o vás a vašom použití služieb so spracovateľskou bankou.

Takisto môžeme zdieľať informácie s relevantnými finančnými inštitúciami, ak to považujeme za striktne nevyhnutné, za účelom prevencie a odhalenia podvodu.

Agentúry činné v trestnom konaní alebo vládne orgány

V rozsahu povolenom zákonom môžeme takisto zdieľať informácie s zákonnými zložkami, agentúrami alebo autoritami, ak sú takéto odhalenia odôvodnené a potrebné pre (a) dodržiavanie zákonných povinností, (b) reagovanie na požiadavky pre vyšetrenie podvodov alebo ilegálnych aktivít, (c) posilňovanie a administrovanie našich zmluvných podmienok a/alebo (d) ochrana našich záujmov a ochrana pred akýmikoľvek nárokmi.

Biznis prevody

Taktiež prosím berte na vedomie, že vaše údaje môžu byť prevedené inej entite našej skupiny v dôsledku internej reorganizácie alebo inej entity tretej strany v prípade predaja, reorganizácie, reštrukturalizácie alebo spojenia a/alebo akvizície alebo akéhokoľvek iného zneškodnenia, ak časť (viac ako 50%) alebo celok nášho biznisu (a súvisiacich majetkov) je priamo alebo nepriamo prevedený pod kontrolu tretej strany, za predpokladu, že uvedená tretia strana alebo iná skupina spoločnosti v prípade internej reorganizácie operuje v rovnakej sfére biznisu ako my a je odhodlaná dodržiavať tieto Zásady Ochrany Osobných Údajov.

Aké sú Vaše Práva Ohľadom Vašich Osobných Údajov?

Snažili sme sa čo najlepšie vysvetliť aké práva máte a ako si ich nárokovať. Ak ste však aj napriek našim vysvetleniam stále neistí ohľadom nárokovania svojich práv a podmienok, nebojte sa, náš Tím Podpory vám poskytne potrebnú asistenciu v prípade nárokovania vašich práv.
Môžete nás kontaktovať kedykoľvek pred ich nárokovaním a my vám odpovieme na vašu žiadosť čo najskôr.

Nezabúdajte, že sme vytvorili špeciálne rozhranie nazvané "Práva na Súkromie" v nastaveniach vášho účtu, ak by ste prípadne chceli jednoduchšie uplatniť niektoré vaše práva.

Náš Tím Podpory vám poskytne informácie ohľadom akcií vykonaných jeden mesiac odo dňa obdržania vašej požiadavky. Len vo výnimočných prípadoch, keď čelíme komplexnému a vysokému počtu žiadostí, môžeme predlžiť túto periódu až na dva mesiace.

Prosím berte na vedomie, že tieto práva môžu byť uplatnené bez poplatku. Avšak, neodôvodnené alebo nadmerné žiadosti, najmä opakujúceho sa charakteru, môžu viesť k poplatku.

Prosím berte na vedomie, keďže je pre nás vaše súkromie veľmi dôležité, že Tím Podpory musí náležite overiť vašu identitu a opýtať sa vás na poskytnutie určitých informácií pred vykonaním vašej požiadavky.

Prístup k údajom a prenosnosť údajov

Máte právo prístupu k vašim osobným informáciám, ktoré o vás máme, vyžiadaním kópie vašich osobných údajov, bez poplatku, prostredníctvom sekcie "Stiahnutie Údajov" v nastaveniach účtu.

Po overení vašej identity, vaša žiadosť bude zaslaná nášmu Tímu Podpory.

Ak budeme považovať vašu požiadavku za neopodstatnenú alebo neprimeranú (napríklad, ak v krátkom časovom úseku podáte príliš veľa žiadostí), môžeme odmietnuť požiadavku spracovať, alebo alebo vám účtovať vhodný poplatok, berúc do úvahy administratívne náklady za poskytnutie týchto informácií.

V určitých prípadoch, ste oprávnení vyžiadať kópie osobných údajov v štrukturovanej, bežne využívanej a strojom čitateľnej forme a/alebo požiadať nás o odovzdanie týchto informácií inému poskytovateľovi služieb (kde je to technicky možné). Pre tieto účely, zašlite nám prosím email na privacy@dditservices.com.

Oprava nepresných alebo neúplných údajov

Máte právo žiadať opraviť akúkoľvek nepresnosť vo vašich osobných údajoch.

Pre tento účel, zašlite email na privacy@dditservices.com.

Uchovávanie a vymazávanie údajov

Ak už viac nechcete, aby sme používali vaše informácie, môžete požiadať o ich zmazanie a odstránenie vášho účtu. >Požiadavka na zrušenie účtu bude taktiež považovaná za požiadavku na odstránenie osobných údajov. V takom prípade prosím zvoľte v nastaveniach vášho účtu možnosť "Odstrániť moje Údaje".

Vaša požiadavka bude odoslaná nášmu Tímu Podpory, ktorý vás bude kontaktovať ohľadom tejto požiadavky, V prípade že budete mať akékoľvek problémy, prosím kedykoľvek nás kontaktuje.

Prosím berte na vedomie, že ak je vašou požiadavkou zmazanie vašich osobných údajov, vaše údaje si ponechávame tak dlho, ako to považujeme za nevyhnutné pre:

  • Pre dodržiavanie zákonných povinností. Napríklad niektoré vaše informácie si uchovávame pre daňové priznania a povinnosti auditu. Prosím berte na vedomie, že podľa Luxemburskej legislatívy, finančné informácie musia byť uchovávané po dobu desiatich rokov.
  • Pre vykonávanie nášho biznisu a pre naše legitímne obchodné záujmy, ako napríklad etablovanie alebo obrana proti právnym nárokom, prevencie tzv. charbegacku, detekcia a prevencia podvodov, obštrukcie alebo akékoľvek iné ilegálne aktivity na našej stránke, no a v neposlednom rade aj udržiavanie bezpečnosti. Napríklad, ak uzavrieme váš účet pre podvodné a ilegálne aktivity, môžeme uchovávať informácie o vás, aby sme zabránili vytvoreniu nového účtu v budúcnosti. Takéto informácie sú takisto uchovávané kvôli dostupnosti v prípade prebiehajúcich súdnych procesov a/alebo vyšetrovaní. Súčasťou nášho procesu detekcie a prevencie podvodov dávame na čiernu listinu všetky predchádzajúce používateľské mená na určitý čas. To znamená, že takéto používateľské meno nemôže byť použité na novú registráciu.
  • Pre ochranu našej stránky a vašich osobných údajov pred náhodnými alebo zlomyseľnými stratami a škodami. Zostatkové kópie vašich osobných informácií nemusia byť odstránené s našich záložných systémov po určitú dobu (zvyčajne 30 dní).

Niektoré kópie vašich informácií (napr. záznamy prihlásení) môžu zostať v našej databáze, avšak sú oddelené od osobných identifikátorov.

Právo na námietku

  • Vaše údaje spracúvame na základe rôznych dôvodov ako bolo vysvetlené v bode "Prečo spracúvame vaše osobné údaje?". Príslušné právne predpisy vás môžu oprávňovať požiadať nás o zastavenie spracúvania vašich osobných údajov pre špecifické účely, kde je toto spracovanie založené na legitímnych záujmoch. Ak namietate voči takým spracovaniam, prestaneme pre tieto účely spracúvať vaše osobné údaje.

    V špecifických situáciách môžeme odmietnuť vykonanie vašej žiadosti. Toto iba v prípade, kedy máme oprávnené dôvody nepokračovať v spracovaní takejto požiadavky, alebo ak musíme vytvoriť, uplatňovať alebo brániť právne nároky.

    Prosím berte na vedomie, že namietania voči používaniu vašich údajov môže znemožniť používanie vášho účtu.

  • Prosím nezabúdajte, že nás kedykoľvek môžte požiadať o zrušenie zasielania marketingových emailov, v nastaveniach vášho účtu.

Právo na obmedzenie spracovania

Máte právo požiadať nás, aby sme držali vaše osobné údaje v "limbe", pokým ostatné problémy nebudú vyriešené.

V podstate, môžete nás požiadať o pozastavenie používanie vašich údajov v 4 prípadoch:

  • Ak to spochybňujete, že osobnú údaje, ktoré o vás máme sú nesprávne: v tomto prípade, spracovateľské informácie súvisiace s týmito údajmi budú pozastavené, pokiaľ nebudú overené.
  • Ak namietate spracovateľským činnostiam, na základe legitímnych záujmov: v tomto prípade, môžete požiadať o pozastavenie týchto operácií, pokým neoveríme dôvody na spracovanie.
  • Pokiaľ považujete spracovanie za nezákonné, avšak máte námietky proti vymazaniu a žiadate radšej obmedzenie.
  • Ak nemáme ďalšiu potrebu používať tieto údaje, avšak potrebujete ich pre uplatnenie alebo obhájenie právnych nárokov.

Napriek vašej požiadavke, stále môžeme pokračovať v spracovaní vašich osobných údajov, pokiaľ musíme etablovať, uplatňovať alebo obhajovať právne nároky. Upozorníme vás pred zrušením obmedzenia.

Právo podať sťažnosť s dozorným orgánom

Ak máte pocit, že naše spracovanie vašich osobných údajov je v rozpore s GDPR alebo akýmkoľvek iným platným národným zákonom, máte právo podať sťažnosť s dozorným orgánom, (najmä v Členskom Štáte, kde žijete, pracujete alebo mieste s údajným porušením GDPR).

Zmeny v Našich Zásadách Ochrany Osobných Údajov

Príležitostne môžeme tieto Zásady ochrany osobných údajov upraviť, aby správne reflektovali zmeny v našich službách a takisto aj spôsob, ako nakladáme s vašimi osobnými informáciami alebo zmenami v uplatniteľných zákonoch.

Ak urobíme zmeny, ktoré považujeme za dôležité, dáme vám vedieť, umiestnením upozornenia na relevantnej stránke/a alebo vás kontaktujeme inou metódou, napríklad emailom.

V rozsahu povolenom zákonom, tieto zmeny sa môžu aplikovať akonáhle sú publikované na našej stránke, pokiaľ nie je špecifický dátum ich uplatnenia. Vaše ďalšie používanie našej stránky od toho dňa už bude podliehať novým Pravidlám.

Information for California Residents

If you are a California resident, you have the following special rights under the California Consumer Privacy Act (“CCPA”) in addition to any other rights outlined in this Privacy Policy.

Please note that we do not “sell” your personal data, as that term is defined in CCPA.

Your Right to “Know” and to Request Deletion

You have the right to know the categories and specific pieces of personal data we have collected about you. You have the right to know the categories of sources from which the personal data has been collected, the business or commercial purpose for collecting or selling personal data, and the categories of third parties with whom we share personal data.

You also have the right to request deletion of personal data we’ve collected or maintain. Please note this right is subject to certain exceptions, including without limitation our retaining information as necessary to protect against malicious, deceptive, fraudulent, or illegal activity, to comply with our legal obligations, and for other internal purposes.

To exercise these rights contact us as provided in section “How to Contact Us? below. You can also exercise your right to deletion by selecting “Forget my Data” in the “Privacy Settings” section of your account settings. Please note that any requested disclosures in connection with a request to know will only apply to the 12-month period preceding the request, and you are entitled to request disclosure twice in any 12-month period. You may also download your data as provided on our website, or exercise your right to delete by deleting your account as provided in your account settings.

Personal Information Disclosed

You also have the right to know what categories of personal data we’ve disclosed for a business purpose, and the third parties to whom that information was disclosed. In the past 12 months, we’ve disclosed for a business purpose the following categories of information to the following parties: Usage/device information (including, without limitation, your IP address, as the case may be) to our business intelligence and analytics service providers (e.g., Hotjar, Google Analytics); Payment/transaction data to our customer/payment service providers; Contact information, device/usage information (including, without limitation, your IP address and the website you are coming from, as the case may), information relating to the purchase made (excluding any data relating to your mean of payment, such as credit card information) and information as regards your interactions with the emails we sent to our marketing and sales partners (e.g. Emarsys, marketing partners promoting our site); and identification information, contact information, device and usage information, payment information (as the case may be) to our antifraud service providers and auditing service providers.

Your Right to Non-Discrimination

You have the right not to receive discriminatory treatment for the exercise of the privacy rights conferred by CCPA, including but not limited to by denying you services, charging different prices or rates, or providing you with a different level or quality of services. Please note, however, that the exercise of some of your rights (e.g., to delete your data) may render it impossible for us to continue to deliver services to you.

Your Right to Use an Authorized Agent

You have the right to designate an authorized agent to make a request under the CCPA on your behalf. To designate an authorized agent, please contact us as provided in section “How to Contact Us?” below. In order to verify you have authorized an agent we may require a signed, written authorization from you.

Do Not Track

Some browsers have a “do not track” feature that lets you tell websites you do not want to have your online activities tracked. Because these features are not yet uniform, we do not presently respond to “do not track” signals. We will however treat any “do not sell” or similar signals as opt-out requests under CCPA.

Ako nás môžete Kontaktovať?

Ak máte akékoľvek otázky alebo komentáre o týchto pravidlách alebo všeobecne o našich praktikách ochrany údajov, zašlite nám prosím email na privacy@dditservices.com alebo na emailovú adresu uvedenú nižšie. Vždy sa s vami radi, o našich praktikách ochrany osobných údajov, porozprávame.

Duodecad IT Services Luxembourg S.à r.l.
44, Avenue John F. Kennedy
L-1855, Luxembourg
Grand Duchy of Luxembourg

Takisto vám srdečne oznamujeme, že máme zamestnanca plne oddaného zabezpečovaniu vášho súkromia, našu Zodpovednú Osobu. Túto osobu môžete priamo kontaktovať emailom na: dpo@dditservices.com alebo na nasledujúcej adrese:

Na vedomie Kontrolóra Údajov
Duodecad IT Services Luxembourg S.à r.l.
44, Avenue John F. Kennedy
L-1855, Luxembourg
Grand Duchy of Luxembourg